Fældning af træer – professionel og billig træfældning i Odense, Svendborg og hele Fyn

Udover vores arbejde med stubfræsning, og beskæring af træer tilbyder vi også professionel og billig træfældning på Fyn.

 

Der kan hurtigt opstå farlige situationer og ulykker ved fældning af træer, hvis det ikke bliver udført af folk som har erfaring og forstand på området. Hvis det bliver gjort forkert kan der f.eks. ske skade på omkringliggende bygninger eller på de involverede personer. Derfor vælger mange at få udført arbejdet professionelt. Med vores billige priser slipper du for alle bekymringerne, uden at det bliver på bekostning af sommerferien.

 

Vi har mange års erfaring med træfældning, og udfører alt lige fra simpel fældning af små og mellemstore æbletræer og andre frugttræer, til mere avanceret træfældning af både store og såkaldte kritiske træer.

Billig træfældning på Fyn – vi har 15 års erfaring

Hos Anlægsgartnerfirmaet Anlæg & Pleje Odense benytter vi altid professionelt udstyr og de bedste maskiner. Hvis udstyret er i orden, kan opgaven udføres både forsvarligt og hurtigt, og dermed også til de bedste priser.

 

Ved mindre træer kan vi ofte klare opgaven manuelt med professionelt håndspil, hammer, kile, vendekrog / vendebånd og fældejern.

 

Ved kritiske og store træer udfører vi typisk opgaven som topkapning. Det betyder, at vi kravler op i træet med pigsko eller lift, og fælder træet stump for stump fra toppen og ned. Vi kan også i nogle tilfælde benytte en traktor med spil kombineret med det førnævnte professionelle udstyr.

 

Økonomisk sikkerhed - når du benytter os til opgaven sikrer du også dig selv økonomisk ved eventuelle skader på hus eller andet, da vi har en erhvervsansvarsforsikring som dækker helt op til 1 million kroner.

 

Hvad koster det at få fældet et træ?

Vi får ofte spørgsmålet ”Hvad koster det at få fældet et træ?”. Det er svært at give en helt specifik pris uden først at have set træet, da prisen er meget individuel, og bl.a. afhænger af træets størrelse og af placeringen af træet, da placeringen er afgørende for om opgaven er vanskelig eller ej.

 

Vi tilbyder altid gerne et billigt og uforpligtende tilbud på opgaven – du kan udfylde kontaktformularen til os her, så kontakter vi dig for at høre nærmere.

Gratis besigtigelse fra anlægsgartner Odense

Fældning af træer i Odense og på hele Fyn - kontakt os for en god pris

Hvis du har generelle spørgsmål til vores arbejde med træfældning, eller hvis du har et specifikt projekt, som du ønsker en god pris på, kan du også ringe på tlf. 40 80 51 59. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig godt videre.

Vi udfører træfældning på hele Fyn og har bl.a. udført mange projekter i Odense, Svendborg, Kerteminde, Nyborg og Middelfart.

 

Galleri anlægsgartner Odense, Fyn