Fræsning af stubbe – billige priser på stubfræsning i Odense, Svendborg og hele Fyn

Leder du efter et firma som kan tilbyde effektiv, professionel og billig stubfræsning på Fyn? Så er du endt det rigtige sted!

 

Vi har mange års erfaring med projekter som anlægsgartner i Odense, og tilbyder fræsning af alle former for træstubbe. Vi tilbyder desuden også effektiv rodfræsning.

 

Når du har fået udført en træfældning, er det eneste der er tilbage træstubben og rødderne, og hvis du ikke har det rigtige værktøj og de rette maskiner, tager det MEGET lang tid at få sådan en fjernet. Når selve stubben er fjernet, står du desuden stadig tilbage med et stort rodnet fra det fældede træ. Dette skal også væk hvis resultatet skal være i top.

 

Hos Anlæg & Pleje Odense har vi de rigtige maskiner, og vi kan derfor udføre opgaven både hurtigt, effektivt, og til en billig pris. Kontakt os og hør mere på tlf. 40 80 51 59.

Stubfræsning i Odense og på hele Fyn – 15 års erfaring!

Fræsning af stubbe og rødder er en væsentligt mere skånsom metode end hvis der f.eks. benyttes en gravemaskine. Vi går højt op i altid at udføre vores arbejde i den højeste kvalitet, og selv hvis stubben befinder sig i din græsplæne skal du ikke fortvivle. Vi kan fjerne stubbe i en dybde helt ned til ca. 35 centimeter, og vi går højt op i at efterlade din plæne, i en stand der er så flot og god som overhovedet muligt.

Gratis besigtigelse fra anlægsgartner Odense

 

Vi planerer altid jorden ud efterfølgende, og hvis din plan er, at der skal være græs på den bare plet, kan vi også tilbyde enten græssåning eller pletvis lægning af rullegræs. Vi ønsker at du skal kunne bruge din have så hurtigt som muligt.

 

Hvis der er tale om stubfræsning af træer i frugtplantager eller lignende steder, tilbyder vi også efterfølgende at fræse hele området grundigt igennem hvis du måtte ønske dette.

 

Mange ønsker at beholde den træflis der bliver tilbage fra opgaven så den kan benyttes det som øverste lag i havebede eller lignende. Vi rådgiver også altid gerne om generel vedligeholdelse og pleje af græsplæne, bede mm.

Galleri anlægsgartner Odense

Kontakt os om rodfræsning og stubfræsning til gode priser

Hvis du har generelle spørgsmål, eller et konkret projekt som du ønsker en god og billig pris på, kan vi kontaktes på tlf. 40 80 51 59. Du er naturligvis også velkommen til at sende os en mail på vores formular her. Vi står klar med professionel rådgivning, og til at hjælpe dig godt videre.

Vi har udført stubfræsning på Fyn i Odense, Svendborg, Søndersø, Kerteminde, Assens, Nyborg, Middelfart og mange andre steder.