Professionel vintertjeneste – snerydning og saltning af veje i Odense og hele Fyn

Skal du bruge et professionelt firma til vintertjeneste og glatførebekæmpelse i Odense eller et andet sted på Fyn? Skal det være et firma med mange års erfaring, og som ved hvor vigtigt det er, at der løbende er udført snerydning, grusning og saltning, også sent om aftenen og tidligt om morgenen?

Vil du kontaktes?

Hos anlægsgartner Anlæg & Pleje Odense har vi mere en 15 års erfaring med glatførebekæmpelse og vintertjeneste i Odense og på resten af Fyn. Vi arbejder både for private og erhverv, og tilbyder også snerydning og saltning af veje for kommuner.

Snedrydning og saltning af veje Odense og Fyn

Professionel og billig snerydning og saltning af veje i Odense og på resten af Fyn

Vi ved hvor vigtigt det er, for private at kunne komme ud af indkørslen om morgenen, også selvom der ligger mange centimeter sne. Vi ved også hvor vigtigt det er for firmaer, at der er ryddet for sne på parkeringspladsen foran deres virksomhed, så kunder og ansatte kan komme ubesværet til og fra virksomheden. Sidst men ikke mindst ved vi, hvor vigtigt det er for kommunerne at vejnettet er tilgængeligt på alle tider af døgnet, også selvom der er store snemængder og lave minusgrader. Derfor tilbyder vi hos Anlæg & Pleje Odense snerydning på alle tider af døgnet når du har brug for det. Vi tilbyder også forebyggende saltning og grusning som en fast del af vores glatførebekæmpelse og vintertjeneste på Fyn.

Vi arbejder som nævnt både for private, erhverv samt det offentlige. Det betyder også, at vi kan lave snerydning af både helt små, og meget store arealer.

Kontakt os om saltning af veje og snerydning i Odense og på resten af Fyn

Hvis du ønsker et tilbud på en fast aftale om snerydning og grusning eller vejsaltning kan du kontakte os hos Anlæg & Pleje Odense på tlf. 40 80 51 59 eller på vores e-mail her.

Hvis du ikke er interesseret i en fast aftale, men blot har brug for akut snerydning eller vejsaltning, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi tilbyder naturligvis også engangsopgaver, og finder altid en god, billig og konkurrencedygtig pris på dette. Du kan også se billeder fra vores mange tidligere projekter med saltning af veje mm. ved at klikke ind i galleriet nedenfor.

Professionel vintertjeneste og glatførebekæmpelse i Odense og på hele Fyn

VIL DU HØRE MERE?