Græsslåning og pleje af græsplæne hos private og virksomheder i Odense og på hele Fyn

Om vores græsslåning i Odense og på Fyn

Mange mennesker er glade for deres have, men mindre glade for græsslåning. Det kan synes som en sur pligt, som tager en del af den tid i weekenden, som du hellere vil bruge sammen med familie eller venner. Og græsslåning ER en tidsrøver – både i den private have, men også hos virksomheder og for viceværter i boligbyggerier.

 

Det bliver stadig mere populært for børnefamilier og ældre mennesker i egen bolig, at få professionelle til at slå græsset og pleje plænen. Vi tilbyder at udføre arbejdet mens, I er på arbejde, så I kan nyde haven når I har fri.

Hos anlægsgartner Anlæg & Pleje Odense udfører vi opgaver med græsslåning både for private, virksomheder og offentlige instanser.

Pleje af græsplænen

Hvis du vil have en flot græsplæne, er det ikke nok med græsslåning. En flot græsplæne kræver også lidt ekstra pleje. Især mos og ukrudt er nogle af de helt store fjender for en tæt, grøn og frodig græsplæne. Hvis græsplænen skal holdes smuk og indbydende, skal mos og ukrudt fjernes jævnligt, så græsrødderne kan ånde og vokse. Kanterne langs plænes skal afrettes og plænen skal rives igennem.

 

Hos Anlæg & Pleje Odense har vi stor ekspertise i plænepleje. Vi ved hvornår en plæne skal gødes og have kalk og hvordan og hvor meget. Når vi står for kontinuerlig græsslåning af din plæne, kan vi se hvilken form for pleje din græsplæne har brug for.

Galleri anlægsgartner Anlæg & Pleje Odense

Gødning af græsplænen

Efter en græsslåning kan man vælge at rive det afklippede græs sammen eller lade det ligge. Mange vælger at rive græsset sammen, af både æstetiske og praktiske årsager, fordi plænen fremstår flottere, hvis det afklippede græsset fjernes, og fordi det afklippede græs ligger og visner, og derfor både sidder fast i tøj og tæpper, og bliver båret rundt med vinden.

Der er dog en god grund til at lade det afklippede græs ligge på plænen - det giver nemlig næring til græsplænen. Hvis man vælger at rive græsset sammen, er der behov for gødning af græsplænen mindst en gang om året.

Gratis besigtigelse af anlægsgartner arbejde på Fyn

Pris på græsslåning? Kontakt os og hør mere

I vores anlægsgartnerfirma har vi ingen fast pris på græsslåning pr. m2, da vi vurderer prisen på hver opgave enkeltvis.

 

Vi har dog en fast græsslåningspris i private haver op til 500 m2 inkl. kørsel = 500 kr. inkl. moms.

 

Henvendelser vedr. øvrige priser og spørgsmål vedr. græsslåning og pleje kan ske på tlf. 40 80 51 59. Du er også velkommen til at sende os en mail.

Vi udfører større former for græsslåning i Middelfart, Odense, Assens, Svendborg, Nyborg, Kerteminde og det øvrige Fyn.