Brolægger i Odense til professionel brolægning i Odense og hele Fyn

Leder du efter en dygtig, professionel og billig brolægger i Odense eller et andet sted på Fyn? Skal du have udført billig brolægning i højeste kvalitet, til den aftalte tid og pris? Så er vi hos Anlæg & Pleje Odense det rigtige brolæggerfirma at kontakte.

Vil du kontaktes?

Vi har mere end 15 års erfaring inden for både belægning, brolægning, vedligeholdelse og pleje af grønne områder samt andet anlægsgartnerarbejde.

Vi udfører brolægning i Odense og på resten af Fyn, og har bl.a. udført mange projekter i byerne Kerteminde, Svendborg, Nyborg, Assens og Middelfart.

Brolægning, brolægger i Odense på Fyn

Generelt om brolægning

Forskellen på belægning / fliselægning og brolægning er, at ved brolægning arbejder man med natursten og granitsten, hvorimod fliselægning og belægning, er arbejde med betonfliser og betonsten.

Ordet brolægning kommer oprindeligt fra det gamle håndværk ”at sætte bro”, som i middelalderen betød, at man satte brosten (granitsten og natursten), som skulle gøre de mudrede gader, nemmere at færdes på.
Når vi arbejder med brolægning, er det typisk med natursten i materialet granit, basalt eller gnejs.

Det tilbyder vi inden for brolægning i Odense og på resten af Fyn

Som brolægger udfører vi arbejde for både private, erhverv, samt det offentlige. Vores projekter kan være meget forskellige, men nedenfor kan du se nogle af vores mest almindelige arbejdsopgaver inden for brolægning:

Brolægning i forbindelse med nybyggeri (etablering af indkørsel og have)

Gangarealer

Trapper

Havebede

Støttemure

Terrasser

Fortove

Parkeringspladser

Generelle områder, hvorpå der skal køres eller gås

Kontakt din brolægger i Odense

Hvis du har generelle spørgsmål eller ønsker mere information om vores brolæggerarbejde, kan du kontakte os på tlf. 40 80 51 59 eller på vores mail her. Du kan også se billeder fra vores mange forskellige projekter ved at klikke på knappen til vores galleri nedenfor.

Vi arbejder som brolægger overalt på Fyn, ofte i byerne Odense, Nyborg, Assens, Kerteminde, Svendborg og Middelfart

VIL DU HØRE MERE?