Beskæring af træer, æbletræer og andre frugttræer i Odense og på hele Fyn

Generelt om beskæring af træer

Mange haveejere har desværre en forkert opfattelse af, hvordan og hvorfor man skal beskære sine træer. Det er et stort indgreb, når et træ beskæres, og det er forbundet med en vis risiko, hvis man ikke har den fornødne viden om opgaven. Ved træbeskæring efterlades der et sår på træet, som efterfølgende skal heles – akkurat som hos mennesker.

Vil du kontaktes?

Træet skal bruge energi på at hele, hvilket kan have stor betydning for dets udvikling og evne til at blomstre. I værste fald kan træet dø hvis ikke træbeskæringen udføres ordentligt.

Man skal derfor kun beskære dem, hvis der er en god grund til det. Anlægsgartnerfirmaet Anlæg & Pleje Odense har stor erfaring med beskæring af træer, og vi efterlader dine træer med mindst mulig beskadigelse, og med de bedste betingelser for heling.

Vi arbejder både for både private, virksomheder og det offentlige, og udfører bl.a. ofte beskæring af birketræer, bøgetræer, egetræer, lindetræer, thuja, kugleahorn, troldhassel og magnolia.

Beskæring af træer, træbeskæring Odense og Fyn

5 gode grunde til træbeskæring

  • Hvis træets grene ligger op ad hinanden, og barken derved beskadiges
  • Hvis enkelte grene er syge, visne eller på anden måde beskadiget
  • Hvis træet har vokset sig for stort og rager ud over hækken
  • Du ønsker at bevare træet i en bestemt højde
  • Du ønsker at give træet en bestemt form

Beskæring af æbletræer og andre frugttræer på Fyn – hvornår og hvorfor?

Du kan beskære dit frugttræ i haven, hvis du ønsker, at bevare træet i en bestemt højde, så det er muligt at plukke de modne frugter, uden at skulle op på høje stiger. På den måde har børnene i familien også mulighed for at snuppe en blomme, når lysten melder sig. Beskæring af frugttræer foretages også for at give mere lys mellem grenene og derved opnå større frugter på træet.

Spørgsmålet om hvornår træer skal beskæres, kræver en vis indsigt og det kan derfor være en god idé, at lade professionelle folk udføre arbejdet. Der er fordele og ulemper ved både vinterbeskæring og sommerbeskæring. Den bedste løsning afhænger af, hvilken beskæring der er tale om, og hvilke træer der skal beskæres. Visse træsorter tåler slet ikke at blive beskåret om

Vi har stor erfaring med beskæring af f.eks. æbletræer, pæretræer, blommetræer, kirsebærtræer, figentræer og meget andet.

Kontakt os om beskæring af træer på Fyn

For spørgsmål vedrørende beskæring og priser kan du kontakte Anlæg & Pleje Odense på tlf: 40 80 51 59. Du kan også sende os en mail, så forsøger vi at besvare den indenfor 24-48 timer. Vi står klar med professionel rådgivning, og giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi har udført beskæringsopgaver mange steder på Fyn bl.a. Søndersø, Assens, Kerteminde, Middelfart, Odense, Svendborg og Nyborg

VIL DU HØRE MERE?